نوام چامسکی، متفکر و زبانشناس برجسته عصر حاضر در طی چند دهه نسخههای متعددی از نظریه زبانشناختی خود را به نام «دستور زایشی» ارائه کرده است. بر مبنای این نظریه زبان و به طور خاص حوزه نحو یک دانش ذاتی زایا است. به این معنی که کودک قادر است با استفاده از تعداد محدودی قاعده تعداد نامحدودی جمله را تولید و درک نماید...
دانشنامه بینالمللی ارتباطات نشان دهنده یک مجموعه مرجع گسترده و پویا در حوزه میانرشتهای است. این مجموعه معتبر 12 جلدی به طور مشترک توسط Wiley-Blackwell و انجمن ارتباطات بینالمللی (ICA) و انجمن آکادمیک پیشرو منتشر شده است.
فرهنگ معاصر با سرعتی تقریباً پیشبینیناپذیر در حال تحول است. آن فرصتها و سبکهای زندگی که پیش روی مردم اروپا و آمریکای شمالی قرار دارد به شکلی صعودی در حال افزایش به نظر میرسد، زیرا ایدهها، فنآوری و مدلهای جدید با سرعت فزایندهای در حال پیدایش هستند، فواصل زمانی و مکانی به حداقل میرسند، زیرا با سرعت سرسامآوری به اطراف و اکناف جهان سفر میکنیم.
موضوع این کتاب، رابطه بین رسانههای دیجیتال و افول فرهنگ نخبه است. بحث ما، علت و معلول نیست. رسانههای دیجیتال به هیچ وجه علت افول فرهنگ نخبه نیستند؛ بلکه این افول پیش از توسعه رایانه به عنوان یک رسانه، یعنی بستر مشترک و گستردهای برای بیان و ارتباطات آغاز شده بود...
امیرکبیر، جز چند شخصیت مهم تاریخ معاصر ایران است، دستاوردها و خدمات این شخصیت بزرگ، بهانهای شد برای نگارش مجموعهای که در آن هر کدام از نویسندگان به ابعاد مختلف این شخصیت بپردازند.