در زبان چیزی جز تفاوتها وجود ندارد. از این مهمتر، لازمه یک تفاوت، معمولا وجود عناصر مثبتی است که افتراق میانشان برقرار شود؛ اما در زبان فقط تفاوتهای «عاری از عناصر مثبت» وجود دارند. چه معنی را در نظر بگیریم و چه صورت را، زبان نه دربرگیرندهی مفاهیم است و در نه دربرگیرندهی آواهایی که پیش از نظام زبان وجود داشته باشند. زبان تنها تفاوتهای مفاهیم و تفاوتهای آواهای ناشی از نظام خود را دربرمیگیرد.
نمایشنامهی «همزاد» اولین اثر رادیویی «فردریش دورنمات» نویسنده و نمایشنامهنویس سوییسی است که برای اولینبار در سال 1960 منتشر شد و با استقبال بینظیر مخاطبان روبهرو شد.
«انسان و سمبولهایش»، کتابی است ساختارشکن که روان ِ آدمی و سمبولهای عمیقِ جاگرفته در زوایای ِ آن را میکاوَد، نشانههایی که جهانِ بیرونی را شکل و فُرم میبخشند.
کتاب شامل مباحث مختلفی دربارهی تیپهای شخصیتی، نقش توابع روانی در شکلگیری شخصیت، و تاثیر آنها بر رفتار و روابط فردی است. یونگ در این کتاب به تفصیل به بررسی تفاوتهای فردی و نحوه تاثیرگذاری آنها بر زندگی روزمره و روابط میپردازد.