این کتاب برای روانشناسان تحلیلی، رواندرمانگران یونگی، و دانشگاهیان و دانشجویان روانشناسی عمقی و مطالعات یونگی و پسایونگی، و همچنین برای ستارهبینان و درمانگران سایر گرایشها بهویژه فرافردی، بسیار جالب و مورد توجه خواهد بود.
کتاب "۱۹۷۹" یک تجربهی ادبی جسورانه است؛ ترکیبی از سفرنامه، رمان روانشناختی و اثر سیاسی با چاشنی پوچی و سردرگمی. کریستیان کراخت با زبانی بیپرده و موجز، جهانی را توصیف میکند که هم آشناست و هم غریب، هم تاریخیست و هم بهشدت امروزی. اگر به دنبال رمانی متفاوت، مرزناشناس و آوانگارد هستید، «۱۹۷۹» را از دست ندهید.
من هم تشنه بودم سرم را عقب دادم و خودم را رها کردم تا بیفتم وسط درختها. صورتم را فرو کردم توی گل سرد و دیگر تکان نخوردم من این طور مردم به زودی تنم با زمین یکی میشود.
آقای گایزر یک زمانی میدانست که جزر و مد چطور درست میشود، آتشفشانها، کوهها و غیره چطور شکل گرفتهاند. به جای اینها حالا میداند در تانکر شوفاژ چند لیتر سوخت جا میگیرد.
خواندن این کتاب هم به متخصصان حوزه روان شناسی و روانکاوی و هم به عموم علاقه مندان به خود شناسی و روان شناسی حتی هنرمندانی که مساله هویت و فردیت دغدغه شان است توصیه می شود.