به گروگان گرفتن صدا با رویکردی لکانی به سکوت میپردازد و استدلالش این است که روانکاوی لکانی بهخاطر ارزش بالای سکوت و زبان در آن، جایگاهی شاخص و متمایز دارد.
"مقاومت آفرینش است" اثری متقاعدکننده است که توسط میگل بن سایاق و فلورانس اوبنا نوشته شده و به ماهیت مقاومت و نقش خلاقیت در غلبه بر چالشهای اجتماعی و سیاسی میپردازد.
اهداف اصلی اسکینر در این کتاب عبارت اند از: 1. دادن گزارشی از متون اصلی اندیشه سیاسی اواخر سدههای میانه و اوایل عصر نوین؛ 2. روشن ساختن مضمون تاریخی کلیای به نام «دولت مدرن» و نحوه شکلگیری آن؛ و 3. نمایاندن شیوه خاصی برای مطالعه و تفسیر متون تاریخی.
کتاب حاضر به نقد دیدگاه هایی پرداخته است که در تقابل و چالش مستقیم با روش مقبول و رایج در میان عالمان دینی ما قرار دارند؛ همان روشی که پیش از قرن بیستم شیوه پذیرفته شده و معهود همه پژوهشگران در مقوله فهم و تفسیر متن بوده است.
دو رساله عرفانی در عشق؛ السوانح فی العشق یا سوانح العشاق اثر خواجه احمد غزالی (457-520ق)؛ قدیمیترین کتابی است که بهطور مستقل در موضوع«عشق» و معانی آن، به زبان پارسی نوشته شده است. سخن از عشق است و منظور از عشق در حیطه عرفان و تصوف اسلامی، بیشک همان عشق حقیقی (عشق مطلق یا عشق الهی) است و بس. معروفیت«ادبی-عرفانی» خواجه احمد، بهواسطه رساله «سوانح» اوست. احمد غزالی، رساله سوانح را در بیان زیبایی آفرینش یعنی «عشق» به صورتی مدون ساخته و تصنیف نموده است. درواقع میتوان گفت که سوانح اولین رسالهای است که درباره عشق به زبان پارسی نگارش و تدوین یافته است. خواجه احمد در رساله سوانح، موضوع عشق را الحق به زیباترین وجهی به رشته تحریر و نگارش درآورده و با چنان استادی و پختگی قلمزده که هیچ کتابی در موضوع عشق به پایه آن نرسیده است.