خشونت پرهیزی شکلی از مبارزه است که برای کرامت همگان احترام قائل است و گزاره برابری همگان را می پذیرد اما خشونت پرهیزی واقعا چیست؟این کتاب اولین تلاش فلسفی گسترده برای تامل درباره ماهیت خشونت پرهیزی است.
کاوشی عمیق در مبانی روش شناختی اقتصاد است. این کتاب که در اواخر عمر میزس نوشته شده است، تعهد مادامالعمر او را به درک اقتصاد بهعنوان علمی که ریشه در کنش انسانی دارد، در بر میگیرد.
لی مک اینتایر پژوهشگر مرکز فلسفه و تاریخ علم در بوستون در این کتاب با تکیه بر تجربیات خود و تحقیقات آکادمیکش مضامین رایج در انکار علم از انکار سرطان زا بودن سیگار توسط شرکت های دخانیات در دهه ی 1950 و... را تشریح می کند.
بر میز کار فیلسوف، در کنار اشیایی که در قالب ظواهر و صورت هایشان اسیرند، و در جوار کتاب هایی که به کندی آموزش می دهند، شعله شمع، اندیشه های بی حد و حصری به ذهن خطور میداد و تصاویری بی کران بر می انگیخت.
مارتین هایدگر از مهمترین و اصیل ترین اندیشمندان قرن بیستم است که فراتر از حوزه فلسفه، تأثیر شگرفی بر علوم انسانی، هنر و حتی الهیات داشته است و در عین حال به دلیل رابطه اش با ناسیونال سوسیالیسم در عرصه سیاست نیز بحث انگیز شده است.