در این کتاب نویسنده تلاش میکند که نشان دهد اهداف آمریکا در جهت جنگافروزی و آتشریختن بر آتشدان جنگهای پیدرپی در خاورمیانه و دیگر نقاط جهان چندان نسبتی با دولتها و روسای جمهوری ندارد که سر کار میآیند
درباره انقلاب فرهنگی خاطرات و شنیده ها کم نیست، به ویژه آنکه این پدیده با مسئله درگیری های سیاسی و سپس تعطیلی دانشگاه ها و در نهایت تغییر در ساختار و محتوای آموزشی پیوند خورده است.
با وقوع انقلاب مشروطه و تأسیس دولت جدید، تاریخ ایران وارد دوران آستانه ای خود و شاهد هم زمانی امور ناهم زمان شد. این پدیده از یک سو مقدمات کست و از دیگر سو زمینه پیوست زبان و نظام مفاهیم دوره قدیم و جدید را در ساخت.
«دانشنامه اساطیری جانوران و اصطلاحات وابسته» پژوهشی است درباره نقش و جایگاه جانوران در اساطیر ایرانی، آیینها و ایزدان مرتبط با جانوران که به صورت واژهنامهای و با ترتیب الفبایی نام جانوران تدوین شده و شامل معرفی حدود یکصد جانور است.
هوسپ موسسیان یکی از معدود بازماندگان گروه گوگونیان بود. باین خاطر، آنچه را که او باز گفته است، تاریخی و یك ماجرای تحسین انگیز از روزهای نخستین تشکیل سازمان های انقلابی و رزمی ارمن هاست.