سیامک گلشیری (۲۲ مرداد ۱۳۴۷) نویسنده، مترجم و مدرس ایرانی است که در اصفهان به دنیا آمد. او فرزند احمد گلشیری، مترجم شناخته شده ایرانی و برادرزاده هوشنگ گلشیری، نویسنده بزرگ ایرانی، است.سیامک گلشیری در دوران کودکی به تهران مهاجرت کرد و پس از انقلاب اسلامی به زادگاهش بازگشت.
سیامک گلشیری در دوران دبیرستان به هنر و تئاتر علاقه مند شد و چند نمایشنامه را روی صحنه اجرا کرد. پس از گذراندن دوره سربازی، به دلیل معافیت از خدمت در جبهه، به یادگیری زبان آلمانی پرداخت. در ۲۲ سالگی وارد دانشگاه شد و تحصیل در رشته زبان و ادبیات آلمانی را آغاز کرد. سیامک گلشیری نویسندگی را از سال ۱۳۷۰ آغاز کرد و اولین داستان کوتاهش با عنوان یک شب، دیر وقت در سال ۱۳۷۳ در مجله آدینه منتشر شد. او در مجلات و روزنامه های مختلفی مانند گردون، کارنامه، کلک، دوران و زنده رود داستان و مقاله می نوشت. اولین مجموعه داستان کوتاهش با نام عشق و مرگ در سال ۱۳۷۷ منتشر شد.
سیامک گلشیری تاکنون حدود ۲۰ رمان و چند مجموعه داستان منتشر کرده و پنج بار موفق به دریافت جایزه و بیش از ده بار نامزد دریافت جوایز مختلف ادبی شده است. از جمله جوایز او می توان به جایزه مهرگان ادب، جایزه احمد محمود و جایزه کتاب سال مهر اشاره کرد.
کتاب مردگان عمارت بیست و پنجم داستان خون آشامی است که با دیدن زخمی کوچک، پوستی خراشیده، یا بوی خون از خود بی خود می شود و به حیوانی درنده تبدیل می شود.