کتاب اخوان المسلمین (سیاست ورزی یا افراطی گری)، میکوشد تا با بررسی سیر تحول این جمعیت از آغاز تا به امروز، چگونگی گسترش دامنۀ نفوذ ایدئولوژیک و تغییر خطمشی سیاسی این جمعیت را توضیح دهد و از این رهگذر، چرایی استحالۀ افراطیگرایانۀ برخی از جنبشهای متناظر را تبیین کند.
مسأله اصلی کتاب "استراتژی های انتخاباتی در رژیم های اقتدارگرا (شواهدی از کشورهای شوروی سابق)"، توضیح تفاوتهای موجود در انتخاب استراتژیهای انتخاباتی توسط رژیمهای اقتدارگرا و مخالفان در کشورهای پساشوروی است.
ستمدیدگان با درونی کردن تصویر ستمگر و پیروی از دستورالعملهای او، از آزادی هراس دارند. آزادی مستلزم آن است که آنها این تصویر را کنار بگذارند و استقلال و مسئولیت را جایگزین آن کنند. آزادی را باید به چنگ آورد و کسی آن را ارزانی نمیدارد. آزادی را باید به شکلی مستمر و مسئولانه دنبال کرد...
کتاب «هانا آرنت: درک جهان در گفتوگو» نوشته گیزلا ریشر و استرید هنلاین، مدخلی جامع و روان از زندگی، آثار و میراث فکری هانا آرنت، یکی از تأثیرگذارترین نظریه پردازان سیاسی قرن بیستم، می باشد.
گزارشهایی که در روزنامهی Alger Republicain تحت عنوان سیه روزی کابیلی منتشر شد، ثمرهی تلاش روزنامهنگاری است که بخش حساسی از تاریخ استعماری الجزایر را با شهادت تأسفآور و روشن خود حفظ میکند. این متن قوی و معتبر برای عموم الجزایریها و افراد سایر کشورها ناشناخته است. از این رو تصمیم به انتشار آن گرفتیم.
کار پولانی که در اوایل دهه 1950 منتشر شد، پاسخی فکری به نیروهای ایدئولوژیکی که نظام شوروی را شکل داده بودند ارائه میدهد و پیامدهای عمیق انقلاب روسیه و پیامدهای آن را بررسی میکند.