کتابی که در دست دارید به دو گروه از علاقهمندان ادبیات و سینما نظر دارد: اول آنهایی که میخواهند نوشتن برای فیلم کوتاه را آغاز کنند و دوم کسانی که تجاربی در زمینه فیلمنامهنویسی دارند و حالا میخواهند به شکلی تخصصی اقتباس ادبی را بیاموزند.
در این کتاب در بخش اول ساختار سنتور و تأثیر اجزاء آن در صدادهی سنتور مورد بررسی قرار گرفته؛ همچنین طرحهای انجامشده برای بهبود سیستم نگهدارنده کوک و نیز اقسام طرحهای انجام شده برای رفع محدودیتهای صوتی سنتور در مرکبنوازی و… بررسی شده است.
در دهه ی هفتاد میلادی سینمای آمریکا، فیلم های مثال زدنی زیادی ساخته شدند که ارتباط فرانسوی، آخرین نمایش فیلم، مش و هارولد و ماد تنها تعداد اندکی از این فیلم ها بودند. این دهه به عنوان یک نقطه ی دگرگونی حیاتی در تاریخ فیلم سازی به حساب می آید.