سالها بود که شهرک «مجدل شمس» در منطقه جولان، در اشغال صهیونیستها بهسر میبرد. با مجوز نیروهای سازمان ملل مستقر در سوریه، مردم اجازه یافتند روزهای تعطیل، به «تلّهُ الصِراخ» (تپه داد و فریاد) بیایند و با بلندگو، با بستگان خود که در مناطق اشغالی مانده بودند، حالواحوال کنند. حمید داوودآبادی تنها ایرانی است که توانست به آنجا برود و زیر سایه اشغالگران صهیونیست، شاهد این دید و بازدید باشد و گزارش تهیه کند.
کتاب "جنبش روشنفکری محافظه کار"، وقایعنگاری کمپینهای سیاسی یا بررسی کارنامۀ سیاستمداران راستگرا نیست، بلکه جستجویی است جامع دربارۀ آرای روشنفکران محافظهکار در ایالات متحدۀ آمریکا پس از جنگ جهانی دوم
خسته و عرق کرده از روی سینه ی بستایف روس بلند شدم یاد سربازان روسی افتادم که شهریور ۱۳۲۰ درختان گردوی روستایمان را بریدند یاد درختانی که دیگر نه گردویی داشتند و نه سایه ای یاد اشغالی که کمر پدرم را شکست.