این کتاب به یکی از بهترین موضوعات قرن بیست و یکم می پردازد.فقدان فزاینده ارتباط میان نهادهای سیاسی و واقعیت های اجتماعی زندگی روزمره ما، شکاف میان انتظارات مردمی و سیاست رسمی .
خشونت پرهیزی شکلی از مبارزه است که برای کرامت همگان احترام قائل است و گزاره برابری همگان را می پذیرد اما خشونت پرهیزی واقعا چیست؟این کتاب اولین تلاش فلسفی گسترده برای تامل درباره ماهیت خشونت پرهیزی است.
وقتی جستوجو و پیمایش در شبکههای اجتماعی آسانتر باشد، حلقهی بازخورد مثبت بین پیوستگیهای اجتماعی و موفقیت میتواند یک ذرهبین اجتماعی ایجاد کند که همچنان قدرت و ثروت بیشتری را در دستان کسانی قرار میدهد که از پیش آن را داشتهاند.
میتوان گفت رسانههای اجتماعی مانند توئیتر، بهعنوان محیط اطلاعاتی نسل جدید، نهتنها تأثیر بهسزایی بر روند جامعهپذیری این نسل گذاشته، بلکه بر نوع کنشگری فعالان مدنی و سیاسی نیز اثر گذاشته و منجر به تغییر فرهنگ سیاسی نخبگان شده است.
لی مک اینتایر پژوهشگر مرکز فلسفه و تاریخ علم در بوستون در این کتاب با تکیه بر تجربیات خود و تحقیقات آکادمیکش مضامین رایج در انکار علم از انکار سرطان زا بودن سیگار توسط شرکت های دخانیات در دهه ی 1950 و... را تشریح می کند.