کتاب "آزادی (رهایی فاشیسم داستان)"، همزمان که یک بیانیهی سیاسی است، تأملی ادبی و فلسفی نیز دربارهی زیستن آزادانه و مقاومت در برابر بیعدالتی بهشمار میرود. کتاب «آزادی» برای مخاطبانی که به مباحث مربوط به عدالت، اقتدارگرایی، و نقش روایت در بازتعریف قدرت علاقهمندند، خوانشی مفید و تأثیرگذار خواهد بود.
افسانه نجمآبادی نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه هاروارد در رشتهٔ مطالعات زنان، جنسیت و تاریخ (به ویژه مطالعات تاریخی در قرن نوزدهم میلادی در ایران) است.افسانهٔ نجمآبادی، نوهٔ نوهٔ شیخ هادی نجمآبادی روحانی تجدد خواهی که در جنبش مشروطه اثر آفرین بوده است میباشد.
درک پدیده توتالیتاریسم اغلب به تحلیل ساختارهای قدرت و سرکوب دولتی محدود میشود؛ اما اغلب ریشههای این پدیدهی هولناک نه در تحمیل از بالا، بلکه در بستری روانی و اجتماعی نهفته است که جامعه را مستعد پذیرش آن میکند
کتاب "روشنگری و بیم و امیدهای روشنفکران در ایران"، چالشی جدی در برابر دیدگاههای رایج رسانهای و دانشگاهی دربارهی اسلامگرایی رادیکال ارائه میدهد. میرسپاسی استدلال میکند که گفتمان اسلام سیاسی نه پدیدهای صرفا مذهبی و برآمده از سنتهای دینی ایزوله است، بلکه پیوندهای عمیقی با جریانهای فکری غربی دارد، بهویژه با فلسفهی مارتین هایدگر و اندیشههای ضدروشنگری در غرب.