کتابهایی که میخواهند ما را تغییر دهند به دنبال ایناند که با پولدارترمان کنند یا لاغرتر. این کتاب قرار است به ما کمک کند خوبتر باشیم: یعنی کمتر عصبانی باشیم و بیشتر صبور، و برای گوش دادن آمادهتر و صمیمیتر و خوش اخلاقتر باشیم.
شما در این کتاب از همهجور آدمی چیزهایی میآموزید؛ از باریستا، دانشآموز، دانشجو، کارمند، راننده، مدیرعامل، معلم و چوببر برای ذهنتان افکار مفید فراهم میکند و به شما میآموزد چگونه ذهنتان را جمعوجور و منظم کنید.
ما برای سر درآوردن از فراز و فرودهای مولکولهای مغزی سختی میکشیم، چون از منطق کلامی ما تبعیت نمیکنن. اونا از سیستم عاملی که از نیاکانمون به ارث بردیم تبعیت میکنن.
نماهای اسطوره ای،نخستین پدید آورندگانند و در همان حال سرمشق و الگوی همه فعالیت های بشری و از قبیل زناشویی،تغذیه،تولید،جنگ و احساس و عاطفه و حس زیبا شناختی و