ناصر فکوهی متولد سال ۱۳۳۵ در تهران است. او تحصیلات عالی خود را در زمینه انسانشناسی و علوم اجتماعی در دانشگاه پاریس (سوربن) به پایان رساند و در همین حوزه به فعالیت های تحقیقاتی و تدریس مشغول شد. فکوهی دکترای خود را در رشته انسان شناسی اجتماعی و فرهنگی از دانشگاه پاریس دریافت کرد و در این زمینه تخصص عمیقی به دست آورد. وی نویسنده، مترجم و پژوهشگری پرکار است که آثار متعددی در حوزه های انسانشناسی، جامعه شناسی و فرهنگ منتشر کرده است.انسان شناسی شهری (یکی از مهمترین آثار وی در زمینه مطالعه شهر و زندگی شهری)،تاریخ اندیشه و نظریههای انسان شناسی،فرهنگ و هویت،تصویر و ذهنیت،خشونت و فرهنگی از جمله آثار اوست.
او در پژوهش های خود به مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه ایران توجه ویژه ای دارد و تلاش می کند با استفاده از دیدگاه های انسان شناختی و جامعه شناختی، پدیده های اجتماعی ایران را تحلیل و تبیین کند.
زمانی که لوی استروس در دههی ۱۹۳۰ و پس از تحصیل در رشتهی فلسفه، برای مأموریتی اداری عازم ایالات متحد آمریکا شد و سپس بهدلیل شروع جنگ تا پایان آن در همان کشور باقی ماند، هیچکس (و پیش از همه خود او) تصور نمیکرد که او انقلابی عظیم در علوم اجتماعی و بهویژه در انسانشناسی به پا کند.
سینمای اتنوگرافیک در معنی گسترده آن، شامل گروهی بزرگ از کاربردهای واقعگرایانه از تصویرهای متحرک در مطالعه انسان به مثابه موجودی اجتماعی و فرهنگی میشود.
جامعه شناسی بدن، شاخه ای از جامعه شناسی است که به طور خاص به مفهوم بدنمندی به مثابه پدیدهای اجتماعی، موضوعی نمادین، یک بازنمود و عاملی برای تخیل می پردازد.