پروفسور شییرمر در این کتاب با نگاهی انتقادی به بررسی آرای دو فیلسوف در فلسفۀ سیاسی و اقتصاد اهتمام ورزیده و تأثیر این دو متفکر را در جهان پر از مناقشۀ کنونی به توانآزمایی گذاشته است.
اثری جسورانه و انتقادی که به مشکلات عمیق و سیستماتیک در روانشناسی علمی و علوم اجتماعی میپردازد. چیمبرز، بهعنوان یک روانشناس تجربی، هفت «گناه کبیره» را شناسایی میکند که به باور او فرهنگ پژوهش علمی را تضعیف کرده اند.
«روحدرمانی» تنها یک کتاب خودیاری نیست، بلکه سفری است به اعماق وجود انسان تا به خواننده یادآوری کند که شفابخشی، هنری است که با صبر، پذیرش و عشق به خویشتن، در بطن زندگی روزمره جریان مییابد.
کتاب "روشنگری و بیم و امیدهای روشنفکران در ایران"، چالشی جدی در برابر دیدگاههای رایج رسانهای و دانشگاهی دربارهی اسلامگرایی رادیکال ارائه میدهد. میرسپاسی استدلال میکند که گفتمان اسلام سیاسی نه پدیدهای صرفا مذهبی و برآمده از سنتهای دینی ایزوله است، بلکه پیوندهای عمیقی با جریانهای فکری غربی دارد، بهویژه با فلسفهی مارتین هایدگر و اندیشههای ضدروشنگری در غرب.
کتاب "طاعون فساد"، پژوهشی است گسترده دربارهی فساد در ۱۵ کشور درحال توسعهی جهان. کتاب به چهار بخش تقسیم شده؛ بخش اول دربارهی کشورهای عربی است که پیرامون ما در غرب آسیا واقع شدهاند و توسعه در برخی از آنها با فسادی عمیق همراه است؛ در بخش دوم وضعیت فساد در روسیه و ترکیه مورد بررسی قرار گرفته؛ در بخش سوم وضعیت فساد در کشورهای چین، هند و مالزی بررسی شده؛ و در قسمت چهارم وضعیت فساد در سه کشور شاخص آمریکای لاتین یعنی برزیل، آرژانتین و مکزیک که بزرگترین اقتصادهای این حوزه هستند، ارزیابی شده است.
کتاب "مقدمه ای بر روان شناسی تکاملی مثبت"، به بررسی پیوند میان روانشناسی تکاملی و روانشناسی مثبت میپردازد. این اثر با رویکردی میانرشتهای، چگونگی تأثیر فرایندهای تکاملی بر شکلگیری ویژگیهای مثبت انسانی مانند همکاری، عشق، نوعدوستی و تابآوری را تحلیل میکند.
کتاب "روح جهان" خواننده را به تأملی جدی دربارهی جایگاه اخلاق، هنر و دین در جهان پسامدرن فرا میخواند. آنچه «روح جهان» را به متنی ضروری بدل میکند، توانایی اسکروتن در ترکیب تحلیل فلسفی دقیق با نثری روشن و فصیح است.
کتاب "هفت آزمایش با دین"، به بررسی علمی باورهای دینی و روحانی از منظر روانشناسی تجربی میپردازد. این کتاب با نگاهی میانرشتهای، تلاش میکند به پرسشهای دیرینهای مانند منشأ باور به خداوند، نقش ترس از مرگ در شکلگیری اعتقادات، یا چگونگی درک کودکان از مفاهیم روحانی پاسخ دهد.