بلاخره بهار آمده بود و من زمستان سخت زوال ازدواجم را فراموش کردم و برای مدت کوتاهی شدم کودک ده ساله ی سال ها پیش .نسیم کم جان بهاری را در آغوش گرفتم و روح کتاب هایی که در خورجین هایم مملو بود به جانم رسوخ کرد.
علی ابو الریش ،رمان نویس ،شاعر و روزنامه نگار اماراتی است که در سال 1956 در منطقه ی راس الخیمه به دنیا آمد. او از دانشگاه عین شمس در رشته روانشناسی فارغ التحصیل شد.
داستان این کتاب شباهت زیادی به زندگی نویسنده اش دارد اما او در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه نشریه گاردین که از او پرسیده بود آیا این کتاب خودزندگی نوشت اوست ،این موضوع را تکذیب کرد.
خانواده بل بسیار متمول بودند؛اما بخاطر پول نبود که گرترود نخستین زن دانش آموخته آکسفورد شد یا تونست در مواجه با قبایل وحشی در صحرا جان سالم به در ببرد ،یا یک مامور مخفی یا سرگرد در ارتش بریتانیا شود.