این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد کتاب وب کاملا محفوظ می باشد

کتاب برای صبح زود بیدار شدن : بهترین کتاب برای سحرخیزی

کتاب برای صبح زود بیدار شدن : بهترین کتاب برای سحرخیزی
چکیده این مطلب : انتشار : 1401/05/17 0 نظر

بیداری صبح زود یا سحرخیزی، به معنی بیدار شدن انسان، همزمان با شروع طلوع خورشید که منبع حیات و بیداری همه زندگان عالم است. ساعت فیزیولوژیکی بدن به طور طبیعی در این زمان انسان را بیدار می‌کند و بدن را آماده فعالیت می‌کند. سحر خیزی به عنوان عادات انسان های موفق به شمار می رود؛ اما افرادی که چنین حالتی را در روتین زندگی خود ندارند می توانند از طریق راه های متفاوت از جمله مطالعه کتاب های مرتبط با سحرخیزی این عادت را در خود ایجاد کنند.

سحرخیزی برای انسان امری طبیعی است. اگر برای افرادی غیر از این است، و حتی متأسفانه برعکس این است و مثلاً روشن شدن روز به آنها پیام می‌دهد که شب نشینی بس است و موقع خواب است، به خاطر این است که کاملاً بر خلاف طبیعت سالم خود رفتار کرده‌اند و بدن خود را به این طریق عادت داده‌اند.

سحر خیزی، عادت افراد موفق

سحر خیزی عادت انسان‌های موفق است و در این هیچ شکی نیست. گویا غول چراغ جادوی موفقیت تنها در سحرگاهان و صبح‌های زود است که آماده خدمتگزاری به انسان‌های موفق بیدار است. انسان‌های موفق اصلاً نمی‌توانند صبح زود بیدار نباشند. سحرخیزی، هم یکی از علل و وسایل مهم موفقیت آنهاست و هم در نتیجه موفقیت‌هایی که به دست آورده‌اند این عادت نیکو برای آنها حاصل شده و نمی‌توانند خود را از خوبی‌ها و برکات سحرخیزی محروم کنند.


پیشنهاد مطالعه :   معرفی بهترین کتاب‌‌های رشد فردی


 

فواید سحرخیزی

صبح زود بلند شدن یا سحرخیزی فواید متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

* صبح زود، انرژی انسان را شارژ می‌کند، و انسان برای کار کردن در آن روز کاملاً سرحال و شاداب و آماده و متمرکز است. در این حال طبیعی است که قدرت یادگیری انسان نیز در طول روز افزایش یابد.

* سحرها انگیزشی‌ترین ساعات عمر ما هستند که در آن می‌توانیم به مدیتیشن یا نماز بپردازیم و روحیه بگیریم.

* با سحرخیزی، شب‌ها زودتر و راحت‌تر می‌خوابید و ساعات خواب و بیداری‌تان به صورت طبیعی و انرژی بخش تنظیم می‌شود.

* با سحرخیزی می‌توانید وقت مفید بیشتری برای شروع و انجام کارهای مهمتان در خلوت و با تمرکز بیشتر پیدا کنید و از شر مزاحمت‌های خواسته و ناخواسته بقیه ایام روز، مثلاً در ترافیک، خودتان را راحت کنید.

* با سحرخیزی فرصت و فضای مناسبی برای ورزش و نیز صرف صبحانه کامل نیروبخش خواهید داشت.

* با سحرخیزی و شروع فعالیت مثمر و با روحیه، انسان خود را مالک و تصمیم گیرنده زندگی خود احساس می‌کند و از این حس لذت می‌برد. همین حس شعفِ هر سحرگاه انسان باعث افزایش اعتماد به نفس او در تمام تصمیم گیری‌هایش می‌شود.

* سحرخیزی دارای مزایای ثابت شده سلامتی نیز هست، از جمله این که باعث افزایش سلامت پوست، کاهش تیرگی زیر چشم، و عدم اضافه وزن می‌شود.

افراد موفق سحرخیز

به دلایلی که بیان شد سحر خیزی از ویژگی‌های افراد موفق است. برای نمونه در این رابطه به چند مورد اشاره می‌کنیم:

* اسپید رینموند، مدیر عامل سابق شرکت پپسی می‌گوید ساعت پنج و نیم، خارج از تخت خوابش است، بیدار شده و درحال مطالعه روزنامه و بررسی اخبار روز است.

* تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل، هر روز صبح ساعت 3:45 دقیقه از خواب بیدار می‌شود و بعد از ورزش صبحگاهی و خوردن یک فنجان قهوه، روزِ خودش را شروع می‌کند.

* ریچارد برانسون، بنیان گذار و مدیر شرکت ویرجین ساعت 5:45 دقیقه از خواب بیدار می‌شود. نکته جالب و قابل تأملی که وجود دارد، این است که حتی زمانی که در جزیره خصوصی‌اش است باز در این زمان زود از خواب بیدار می‌شود. یعنی روزی نیست که این ساعت برای این فرد ساعت خواب باشد.

* ایندرا نوی، مدیر عامل شرکت پپسی، می‌گوید ساعت بیداری او 4 صبح است و در سخنرانی‌اش گفته که “اگر خواب نعمت است، خوشبختانه من از این نعمت در سحرگاه بی‌بهره‌ام.” او همچنین اظهار داشته که تاکنون دیرتر از ساعت 7 صبح به محل کارش نیامده است.

 

و ساعات بیداری تعداد دیگری از این موفق‌ترین افراد به شرح زیر است:

  • ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت خودروسازی تسلا موتورز: 7صبح
  • جک دورسی، مؤسس توییتر: 5:30 صبح
  • بیل گیتس، مؤسس شرکت مایکروسافت و یکی از ثروتمندترین افراد جهان: 7 صبح
  • هاوارد شولتز، مدیرعامل سابق استارباکس: 4:30 صبح
  • جف وینر، مدیرعامل لینکدین: 5:30 صبح
  • گری وینرچاک، مدیرعامل وینر مدیا: 6 صبح
  • تیم آرمسترانگ، مدیر اجرایی سابق گوگل: 5 صبح

روش‌های عادت به سحرخیزی

با این اوصاف ممکن است تهییج شده باشید که شما هم سحرخیز شوید و دنبال راه‌هایی هستید که به بیداری در صبح زود عادت کنید. به چند تا از این راه‌ها در زیر اشاره می‌کنیم:

* در نتایج پربار سحرخیزی تفکر کنید و تلقین مداوم مثبتی به خودتان برای سحرخیزی مرتب داشته باشید.

* ساعات خواب شبانه‌تان را تنظیم کنید. موبایل و وسایل تفریحی جانبی را از کنار دستتان چه موقعی که در شب باید خواب باشید و چه در سحرگاه که باید در کارهای مهمتر متمرکز باشید دور کنید.

* از قانون پنج ثانیه در سحرخیزی استفاده کنید. بنا بر این قانون اگر پنج ثانیه از زمانی که تصمیم به انجام کاری به مغز خطور می‌کند بگذرد و آن کار را انجام ندهیم مغز انجام آن کار را فراموش می‌کند. پس اگر صبح برای یک لحظه بیدار شدید بلافاصله بلند شوید قبل از این که به خاطر تنبلی و وعده به خود دادن که چند لحظه دیگر بلند می‌شوید بخوابید و پنج ثانیه بگذرد و به خواب روید.

* شروعتان به تدریج باشد. اگر مدت‌هاست دیر از خواب بلند می‌شوید ساعت زودتر بیدار شدنتان را به صورت تدریجی تنظیم کنید. اگر به طور ناگهانی تصمیم بگیرید خیلی زودتر بیدار شوید احتمال عدم تداوم این کار زیاد خواهد بود. همین طور به خودتان برای روزهای تعطیل مرخصی ندهید چون باعث سست شدن اراده‌تان در تداوم کار می‌شود. هر روز تعطیل هم جزو برنامه باشد و زود بیدار شوید.

* بسیار در مورد سحرخیزی کتاب بخوانید. عادت دادن خودتان به خواندن مداوم کتاب برای صبح زود بیدار شدن، کتاب برای سحرخیزی، بهترین کتاب برای سحرخیزی و امثالهم باعث تهییج و ترغیب شما به تداوم انجام این عمل است و تأثیر فراوانی در موفقیتتان در این کار دارد.

در راستای تأکید بر اهمیت نکته آخر، سه کتاب را به عنوان نمونه در اینجا معرفی می‌کنیم:

 کتاب «صبح جادویی» نوشته هال الرود :

 این، کتابی است که گام‌هایی ساده و کاربردی را برای سحرخیز بودن و دستیابی به موفقیت‌های بهتر آموزش می‌دهد. این، بهترین کتاب برای سحرخیزی است.

 کتاب «23 راه برای غلبه بر تنبلی» نوشته اس جی اسکات.

این کتاب میل ذاتی شما را برای به تعویق انداختن کارهایتان از میان نمی‌برد، اما به شما یاد می‌دهد تا بدانید این میل چیست، از کجا می‌آید و چگونه می‌توان بر آن چیره شد.

 کتاب «سحرخیزی در 21 روز» نوشته سید محمد حسین ساداتی فرد.

نویسنده اعتقاد دارد شما اول عادت هایتان را می‌سازید سپس این عادت‌ها زندگی شما را می‌سازند. تمام اتفاق‌های بزرگ حاصل کارهای کوچک ولی پیوسته و مستمر هستند. یکی از عادت‌های خوب، سحرخیزی هست. این، یک کتاب برای سحرخیزی است.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات