تحلیل نسلی روش تحقیقی است که به تحلیلی تاثیرات سن ،دوره و نسل بر متغییرهای وابسته می پردازد.این روش در ابتدا توسط جمعیت شناسان و در بررسی رویدادهای جمعیت شناسی نظیر باروری ، مرگ ومیر و مهاجرت به کاربرده شده است.
کتابی که اینک پیش رو دارید شرحی مختصر و ساده از مهمترین اصول تفکر اقتصادی است که توسط پر بایلوند، اقتصاددان سوندی، نوشته شده است. بایلوند نگاه خاصی به اقتصاد و فرایندهای اقتصادی دارد که ریشه در آموزههای فکری مکتب اقتصاد اتریشی دارد. او در این کتاب به زبان ساده و بدون استفاده از مدلها و رویکردهای پیچیدهی آکادمیک، مبانی فهم و تفکر اقتصادی را معرفی کرده است.
موضوع این کتاب تلاشی است برای رفع ابهاماتی که ما در روانکاوی و در جامعه در کل نسبت به مفهوم احساس گناه، فرامن (سوپراگو) و عوامل اصلی ایجاد کننده احساس گناه ناموجه یعنی میل انسان به تخریبگری و شرارت داریم.
کار پولانی که در اوایل دهه 1950 منتشر شد، پاسخی فکری به نیروهای ایدئولوژیکی که نظام شوروی را شکل داده بودند ارائه میدهد و پیامدهای عمیق انقلاب روسیه و پیامدهای آن را بررسی میکند.
دونالد کاروت با طرح ایدۀ وجود دو نوع گناه متمایز و با مددجویی از آرای ملانی کلاین گناه تهدیدگر را از گناه جبرانی و همینطور فرامن را از وجدان متمایز در نظر گرفته است و تلاش نموده تا نشان دهد چطور یکی گرفتن این دو نوع گناه باعث شده است نتوان در روانکاوی از ظرفیت موثر این احساس برای تغییر خود و تغییر اجتماعی استفاده کرد.