منصور صفتگل زادۀ ۱۳۴۰ در زابل، در شمار سومین نسل از استادانی است که در دانشگاه تهران به آموزش و پژوهش تاریخ همت گمارده است. او در سال ۱۳۶۷ مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه فردوسی مشهد گرفت و از محضر استاد برجستۀ آن دانشگاه، زندهیاد عبدالهادی حائری بهره برد. وی در سال ۱۳۷۳ توانست از پایاننامه کارشناسی ارشد خود با عنوان «دگرگونی ساختار نهاد دینی ایران در سده دوازدهم هجری» به راهنمایی دکتر عبدالحسین زرینکوب دفاع کند. رساله دکتری خود را با عنوان «ساختار نهاد و اندیشه دینی در سالهای پایانی فرمانروایی صفویان» به راهنمایی زندهیاد احسان اشراقی دفاع کرد و از سال ۱۳۷۸ بهعنوان عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه تهران رسماً فعالیت آموزشی در دانشگاه را آغاز کرد. منصور صفتگل پژوهشگری پرتلاش در عرصۀ مطالعات صفوی، سندشناسی، نسخهپژوهی و ایرانشناسی است.
این کتاب درباره چگونگی اجرای سیاست تحت حمایت و سرپرستی کشورهای حوزه خلیج فارس توسط بریتانیا است و ماهیت امپراتوری غیر رسمی بریتانیا را از زوایای دیگری نشان داده است.
آدم موجودی است تسلط گرا همواره به دنبال سلطه بر همه چیز است. سلطه طبیعت کوهها را جابه جا می کند بیابانها را آباد می سازد و آبادیها را بیابان رودخانه ها را مهار می کند دریاچه می سازد و
ایلان پاپه تاریخ ۱۵۰ ساله نزاع صهیونیستها با فلسطینیان را در قالب کتابی کوتاه و خواندنی توضیح میدهد؛ حاصل کار او هم برای افراد نا آشنا با این موضوع و هم برای کنشگران و متخصصان این حوزه مفید و جذاب خواهد بود.