کتاب روزی روزگاری سازمانی نگاهی نو و تازه است به کارِ گروهی و تیمی در دنیای متلاطم امروز. روزی روزگاری سازمانی از راههای دوام آوردن گروههای کاری در آیندهی نامعلوم و مبهم و گذار از مشقتها و شکستها حرف میزند.
در روزگار شتاب و فناوری که همه چیز، حتی چشمانداز، محصول و مأموریت هر گروه و سازمانی باید مدام تغییر کند چطور میشود حس ناامنی و بیثباتی را در اعضا از بین برد؟ وقتی دورنما روشن و شفاف نیست و دگرگونی تنها اصل ثابت است، چطور میشود استارتآپی دوستانه، شرکتی تجاری، ساختاری سیاسی یا هر نظام جمعیِ دیگر را حفظ کرد؟ کتاب روزی روزگاری سازمانی دربارهی این گرهها حرف میزند؛ دربارهی اینکه چگونه اعضای گروه را در جریان تغییراتِ سازمان، امیدوار و بانشاط کنارِ هم نگه داریم و منابع انسانی را در تلاطمها مدیریت کنیم.
نویسندگان نُه مقالهی این کتاب ــ که همگی از صاحبنظران دانشگاهی و مشاوران سازمانیِ برجستهاند ــ با دانش نظری و مثالهایی عملی نشان میدهند که در فضای تغییر، نوسان، ابهام و عدم قطعیت میشود روی سرشت قصهگو و قابلیت رواییِ انسان حساب کرد. ویژگی مهم کتاب این است که مسئلهی تحول سازمانی را از نُه زاویهی متفاوت بررسی کرده است که هرکدام دریچهای به جهانی تازه باز میکنند.
کتاب روزی روزگاری سازمانی رویکردهای روایی و قصهمحور را در برندسازی، رهبری، تغییر و تحول، یادگیری سازمانی، هویتآفرینی، ارتقای فرهنگ سازمانی و توسعهی برند به کار میگیرد تا آیندهای تازه رقم بزند؛ آیندهای که روایتهای انسانی و قصههای اعضای گروه و بدنهی هر سازمان در آن نقش دارند.