ریچارد ویکارت، از زاویهای تاریخی و فلسفی، چالشهایی را که ایدئولوژیهای مدرن برای کرامت انسانی ایجاد کردهاند، بررسی میکند. این کتاب به عنوان دفاعی از ارزش زندگی انسان در برابر جریانهای فکریای که به بیارزشسازی آن دامن زدهاند، عمل میکند.
چهار مقاله دربارهی انواع روایت و ابزارهای تشکیلدهندهاش و چهار مقاله که با مثالهایی از داستان و رمان فارسی، شکلهایی دیگر از روایت را مورد نقد و بررسی و تشریح و تفسیر قرار دادهاند.
این کتاب کوچک برخی از بزرگترین چالشهای پیشروی جهان امروز را مطرح میکند و به ما نشان میدهد چگونه از قدرت خود در جهت تغییرات مثبت استفاده کنیم. این کتاب ما را دعوت میکند تا بخشی از جنبش افرادی باشیم که باور دارند نابرابری را میتوان و باید زیر سوال برد. قبل از آنکه بسیار دیر شود وارد عمل شویم.
اختلال دوقطبی نوعی اختلال خلقی است که با دورههای افسردگی و شیدایی مشخص میشود. نشانههای این اختلال بهصورت معمول برای اولین بار در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی بروز میکند.
«عمل قابیل: سرچشمههای نفرت» اثر ماسیمو رکالکاتی به ریشههای عمیق نفرت انسانی میپردازد و ابعاد روانشناختی و فرهنگی را که باعث انگیزههای مخرب میشود، بررسی میکند.
اگر بتوانیم به کمک هم افراد دیگری را هم پیدا کنیم که این حقیقت مهم را درک کنند و بر مفهوم انسانیت تأکید داشته باشند آن گاه قادر خواهیم بود جهان را به مکانی بهتر برای زیستن تبدیل کنیم.