در سیاست، پول اغلب مهمترین هدف است. سیاستمداران در زمان تصدی قدرت خود را ثروتمند میکنند. هزینههای انتخاباتی را برای انتخاب مجدد خود میپردازند و پس از واگذاری مقام خود، مشاغل پردرآمد با «چتر نجات طلایی» را میپذیرند.
کتاب پول در سیاست استدلال میکند که این انواع مختلف پول، بخشی از یک نظام مشترک هستند و باید در یک چارچوب واحد تحلیل شوند. این کتاب یک نظریه مقایسهای را پیش میبرد که نشان میدهد چگونه ثروتاندوزی شخصی هزینههای انتخاباتی و منصبهای پولساز به یکدیگر مرتبط هستند. این نظریه توضیح میدهد که چه زمانی و چگونه پول وارد سیاست میشود و در نهایت نشان میدهد که تغییر در یک مورد بر دو مورد دیگر تأثیر میگذارد و پیامدهایی این امر برای دموکراسی را آشکار میسازد. این کتاب از طیف وسیعی از شواهد از کشورهای سرتاسر جهان استفاده میکند. از جمله مطالعات کمی که به طور علنی شناسایی شدهاند، مقایسههای فراملی کیفی و آزمون پیمایشهای اصیل. این کتاب روشنگر و آموزنده نشان میدهد که ما تنها زمانی میتوانیم نقش پول در عرصه سیاست را به طور کامل درک کنیم که آن را به عنوان یک نظام رایج مورد تجزیه و تحلیل و نقد قرار دهیم.
سیمون ويشل استادیار علوم سیاسی در دانشگاه سیراکوز است. تحقیقات او بر نمایندگی دموکراتیک و مسئولیتپذیری و عواملی که مانع آن میشوند، تمرکز دارد.