قصه حي بن یقظان و قصه سلامان و ابسال، تألیف سید ضیاءالدین سجادی، تحقیق و بررسی سه قصه رمزی و تمثیلی فلسفی و عرفانی حى بن یقظان، سلامان و اَبسال و غربة الغربیة است.
کتاب دیوگنس لائرتیوس مهمترین میراث مکتوبی است که در شرح احوال، آرا و آثار فیلسوفان بزرگ دوران باستان، برای خوانندگان امروزی به جا مانده است. به جرأت میتوان گفت در تاریخ فلسفه این اثر جایگاهی چنان بیبدیل دارد که هرگونه تحقیق و تأمل در سرآغاز تفکر فلسفی بشر بدون آشنایی با این مرجع کمابیش ممکن نیست....
دویت نویسندهای است مستعد که توان سادهسازی مفاهیم پیچیده و فنی به اجزای قابل فهم را دارد و همین موضوع جهانبینیها را از نظر خوانندگان نوآموز به کتابی خوشخوان و نه پیچیده بدل میسازد.
یانوش پسر یکی از همکاران کافکا در انستیتوی بیمه کارگران بود. کافکا مرد جوان را با مهربانی بسیار پذیرفت. او اغلب کافکا را ملاقات می کرد و در مورد موضوعات مختلف ادبی با او صحبت می کرد. یک ربع قرن بعد ، یانوش کتابی یادگاری را بر اساس یادداشت هایی که درباره این گفتگوها بود ، منتشر کرد.
هوسرل و هایدگر بنیانگذاران دو جریان اصلی پدیدارشناسی محسوب میشوند، در این کتاب بهعنوان دو شخصیت محوری قلمداد میشوند و این پژوهش به شرح زندگی و اندیشههای آنها اختصاص دارد.