این کتاب جذاب و آموزنده کودکان را با سفری خیالی به سرزمین فلسطین میبرد و از طریق رویکرد مبتنی بر حقوق کودک به بررسی وضعیت کودکان این سرزمین میپردازد.
"جغرافیای نبوغ" پژوهشی جذاب و چندبعدی دربارهی ارتباط بین مکان و خلاقیت است. وینر در این اثر به بررسی شهرهایی میپردازد که در دورههای مختلف تاریخ به کانونهای نبوغ و نوآوری تبدیل شدهاند، از آتن باستان و فلورانس رنسانس تا سیلیکونولی معاصر. او با ترکیبی از روایتهای سفر، تحلیلهای تاریخی و مصاحبههای عمیق، این پرسش محوری را دنبال میکند که چه عواملی-اعم از فرهنگی، اجتماعی، جغرافیایی و حتی آبوهوایی-به شکوفایی استعدادهای خلاق در یک مکان خاص کمک میکنند.
کتاب "نانگا پاربات (نبرد با قله شکست ناپذیر)"، شرح مفصلی از تلاشهای کوهنوردان برای فتح قلهی نانگاپاربات از سال ۱۸۹۵ تا ۱۹۷۰ است. این قله که در منطقهی هیمالیای غربی در پاکستان قرار دارد، بهدلیل دشواریهای زیاد صعود و تعداد بالای تلفات، به «کوه قاتل» شهرت یافته است.
با توجه به سابقه قابل توجه پارسیان، عموماً نه محققان هندی و نه غربی با جدیت کافی به آنها نپرداختهاند. بخشی از دلیل این نکته این است که به رغم مشارکت و سرمایهگذاری عمیق آنها در شبه قاره، پارسیان اغلب خود را متفاوت از جامعه بزرگ هند و تا حدودی خارج از آن میدانند. اگرچه زرتشتیان پارسی بیش از ۱۲۰۰ سال است که در هند سکونت دارند اما هنوز خود را مهاجران ایرانی میدانند و ایران همچنان وطن معنوی آنها باقی مانده است....