زلاتان با آن پسر کوچک و عصبانی عاشق فوتبال که در محله های خطرناک در مالمو زندگی می کرد بسیار فرق کرده بود. او همیشه سرشار از استعداد بود اما درس های بسیار مهمی بود که او برای تبدیل شدن به یک فوق ستاره باید می آموخت.
اگر چه انواع بسیاری از حیوانات و گیاهان 65 میلیون سال پیش نابود شده بودند، اما گروههای بسیار دیگری زنده ماندند. حشرات، کرمها، ماهیها، پرندگان و پستانداران از انقراض عظیم در امان ماندند و امروزه نیز وجود دارند.
هر فصل از این کتاب انگیزشی بر روی یک ویژگی شخصیتی ضروری برای موفقیت در داخل و خارج از زمین فوتبال تمرکز دارد. بچه ها ارزش فداکاری سخت کوشی و داشتن نگرش خوب را کشف خواهند کرد
این کتاب به زندگی سوارز یکی از ستاره های معروف فوتبال می پردازد. کتاب بیست و پنج فصل دارد و زندگی سوارز را از زمانی که با پای برهنه فوتبال بازی می کرد تا وقتی که برنده جایزه کفش طلا شد را تعریف می کند.